Juergen: Snart Bilderberg-møte. Noen norske politikere med i år?

Håper dette blir det siste “konspirasjonsteori-innlegget” mitt på en stund… Men det nærmer seg mai måned, og da blir det vanskelig å komme utenom Bilderberg… (Har du ikke fått med deg mine andre konspirasjonsteori-innlegg, sjekk margen til høyre, kategori “H”)

Det finnes familier i verden som er litt mer mektige enn familien Hansen og Olsen nede i gata. Noen vil gå så langt å si at de mektigste familiene styrer verden. Rockefeller- og Rothschild-familiene er ofte de navnene som blir plassert øverst på listen over de mektigste familiene på jorden.

Historiene om hvordan de fikk sine kjempeformuer og sin makt er fascinerende. Begge historiene begynte på 17/1800-tallet, men på hver sin side av Atlanteren.

Nathan Mayer Rothschild etablerte seg i finansverdenen, og opparbeidet seg et stort internasjonalt nettverk. Det påstås at dette førte til at han fikk nyheten om at Napoleon var beseiret før de fleste andre engelskmenn: Dermed visste han at børsen var trygg, og kunne sette i gang å investere tungt før alle andre.

Det amerikanske Rockefeller-emperiet begynte i oljeindustrien, og John D. Rockefeller blir ofte omtalt som “den første amerikanske milliardæren” og “verdens rikeste mann”.

Dette var bare begynnelsen på familiesagaene. I dag besitter disse familiene formuer av svimlende størrelser, spredt ut over en rekke selskaper og investeringer. Og ikke minst har disse familiene et digert nettverkt og en veldig makt.

Rothschild familen sies å være den drivende Europeiske kraften i Bilderberg-gruppen. Rockefeller er den amerikanske drivkraften.

Og et av hovedmålene med Bilderberg påstås å være å få i stand den politiske og finansielle verdensordning som de selv har mest tro på, og som er deres felles drøm: en verdensvaluta og en verdensregjering. Selvsagt med dem selv og deres egne familier høyest mulig opp i maktstrukturen. Og selvsagt med kontroll over den nye valutaen og verdensregjeringen.

David Rockefeller skrev i sine memoarer i 2002:

For more than a century ideological extremists at either end of the political spectrum have seized upon well-publicized incidents such as my encounter with Castro to attack the Rockefeller family for the inordinate influence they claim we wield over American political and economic institutions. Some even believe we are part of a secret cabal working against the best interests of the United States, characterizing my family and me as ‘internationalists’ and of conspiring with others around the world to build a more integrated global political and economic structure — one world, if you will. If that’s the charge, I stand guilty, and I am proud of it.

Det er vel omtrent ikke mulig å få en mer svart-på-hvitt-innrømmelse fra overhodet til den søkkrike Rockefeller-familien om at han inngår i en konspirasjon for å få i stand en verdensregjering?

I så fall er Bilderberg trolig et av mange verktøy som Rockefeller bruker i denne sammenhengen.

Denne gruppen var lenge noe man omtrent bare hvisket om, og avisene skrev så å si aldri om at verdens mektigste mennesker samles årlig i hemmelighet bak lukkede dører for å diskutere verdensutviklingen.

For hvordan skulle journalistene skrive om dette når de ikke visste om møtene? Problemet var visst bare at redaktørene til noen av de største avisene var deltakere på Bildenberg-møter, og lovet, i strid med all journalistisk etikk, at de ikke skulle skrive om det de visste(!) Og de få journalistene som prøvde å dekke Bilderberg ble vissnok trakassert og skremt til taushet.

I dag er det tydeligvis ikke så viktig for Bilderberg-gruppen å holde sin eksistens hemmelig, for de siste årene har mange aviser skrevet reportasjer om dem, selv om ingen journalister har kunnet delta for å referere direkte fra et Bilderberg-møte. For deltakerne så er det en krav at man ikke snakker offentlig om det man så og hørte. Men idag er ideen om verdensregjering i ferd med å bli “stueren” og sett på som noe positivt, og ikke som høyforræderi. De som i mange år advarte mot at det fantes en hemmelig agenda om en verdensregjering, blir ikke lenger kalt sprø løgnere. I stedet blir de nå skjelt ut for å være i mot noe som er så “positivt” som en verdensregjering(!)

David Rockefeller skal ha skrytt av hvordan hans venner i media har klart å holde tett i så mange år:

We are grateful to the Washington Post, The New York Times, Time Magazine and other great publications whose directors have attended our meetings and respected their promises of discretion for almost forty years. It would have been impossible for us to develop our plan for the world if we had been subjected to the lights of publicity during those years. But, the world is now more sophisticated and prepared to march towards a world government. The supranational sovereignty of an intellectual elite and world bankers is surely preferable to the national auto-determination practiced in past centuries.

Men er deltakerne på Bilderberg-møtene med på en konspirasjon?

Nettsiden bilderberggroup.net formulerer det slik:

No, it’s not a ‘conspiracy’. The world’s leading financiers and foreign policy strategists don’t get together at Bilderberg to draw up their ’secret plans for the future’. It’s subtler than that. These meetings create an artificial ‘consensus’ in an attempt to spellbind visiting politicians and and other men of influence. Blair has fallen for this hook, line and sinker. It’s about reinforcing – often to the very people who are on the edge of condemning Globalisation – the illusion that Globalisation is ‘good’, ‘popular’ and that it’s inevitable.

Bilderberg-møtene antas altså å ha slik påvirkningskraft, at deltakerne, som kanskje i utgangspunktet er overveldet og beæret av å i det hele tatt å ha blitt invitert med i det gode selskap sammen med verdenseliten, blir som leire i deres hender og reiser fra møtet med holdninger og syn på framtiden som er blitt podet inn i dem.

Det er bl.a en kjent sak at Siv Jensen var med på Bilderberg-møtet i 2006. Lille, ubetydelige Siv, plutselig med blant de store gutta, mon tro hun ikke var litt starstruck, og ikke minst veldig stolt over ha blitt invitert. FrPs usvikelige USA-støtte skulle endelig belønnes.

Se http://arkiv.na24.no/Nyhet/166388/Inn+i+hemmelig+maktelite.html

Og mange mente vel å se en sammenheng mellom hennes deltakelse i Bilderberg i 2006 og nyheten i 2008 om at Bush-rådgivere skal bygge opp Frp.

Kan en av grunnene til at Bilderberg-møtene holdes år etter år være at eliten etterpå kan sitte å humre og le for seg selv av hvordan politikere, kry som noen haner, drar hjem til sine land og nærmest uvitende har adoptert store deler av deres propaganda og verdenssyn, uten at eliten behøvde å bruke makt eller trusler, uten å måtte bestikke dem, de trengte ikke en gang leie inn en hypnotisør og hjernevaske dem..?

For det er jo bare å invitere deg, lille politiker, fra din gråe, travle hverdag, til et “hemmelig”, mystisk møte, der vi, de mektige kompisene kan styre hele showet og late som om alle er enige, alle vet jo hva som er best for verden, alle vet jo at våre meninger er til beste for menneskeheten. Og hvis de andre politikerne hjemme i ditt lille land, de som ikke ble invitert til Bilderberg, ikke er klar over dette, vel, da er jo det grunnen til at vi valgte å invitere DEG og ikke dem. Det er grunnen til at DU er her sammen med “the finest politicians and businessmen on earth”, mens de er hjemme og spiser grovbrød med brunost…

Og så kommer du hjem som en George Costanza, og nå spiser du sjokolade med kniv og gaffel, for det har du sett Mr Pitt, dvs oss, Eliten, gjøre.

Klassisk gruppepress kombinert med en god dose “self-esteem”? Rett og slett manipulasjon?
(Så kanskje vi ikke skal avfeie “hypnose” likevel, for er ikke hypnose og manipulasjon omtrent det samme?)

Men altså, til og med våre norske folkevalgte ser det som en ære å delta på hemmelige møter med verdenseliten. Og vi, vi som har valgt dem og betaler lønna deres, vi skal altså ikke få vite HVA de diskuterte i flere dager med verdens mektigste mennesker? “For Siv Jensen har lovet Rockefeller å ikke si noe…?”

Interessant å lese Trond Birkedals svar til de som er skeptiske til Jensens deltakelse:

Hehe…. Siv informerte i sentralstyret både før hun reiste og etter hun kom hjem. Bilderberger er vel selve gullkalven for dere paranoide :)

Jeg ser ikke den prinsipielle forskjellen mellom NHOs årsmiddag eller Bilderberger-konferansen. Det er en møteplass for folk med makt slik at de kan diskutere felles utfordringer eller rett og slett bare få faglig påfyll. Jeg kan legge til at jeg er blitt grundig informert av Siv om hva som ble drøftet på konferansen, hvem hun satt med osv. Eller som Piscesman sikkert vil påstå: jeg er blitt grundig LURT:)

http://www.nettby.no/community/thread.php?id=143782&community_id=4509

Sentralstyret ble informert, så da får vi vanlige dødelige være fornøyd..? Stol på politikerne og ikke spør om ting dere ikke har noe med?

Men mange FrP-tilhengere som faktisk hadde litt kunnskap om Bilderberg fra før, ble veldig skuffet over at Siv Jensen kunne finne på å delta. For er ikke individets frihet et av FrPs grunnleggende prinsipper?

En ting er i hvert fall sikkert: Dersom Siv Jensen blir Norges statsminister, vil mange gi Bilderberg “æren” og si hun ble statsminister “kun fordi Bilderberg valgte henne først”.

En annen tvilsom ære som gis til Bilderberg er Svein Gjedrems salg av Norges gullbeholdning. Salget av ditt og mitt gull ble gjort etter at Gjedrem deltok på Bilderberg-møte.

Var det Bilderbergerne som fortalte Gjedrem at det ikke var noen vits å sitte på tonnevis med gull? Vel, oljefondets verdi fikk nylig redusert sin verdi med en tredjedel på få måneder, en naturlig konsekvens av kollapsen i finansmarkedet. Jeg tør ikke tenke på hvilken svimlende høy verdi gullet som ble solgt har idag. Bare så synd at Gjedrem solgte det for oss… Takk skal du ha, Gjedrem!

Se artikler:

Se også denne (skremmende?) forumtråden:

Amerikansk lov forbyr amerikanske politikere å delta på hemmelige møter med utenlandske statsledere for å diskutere politikk. Dette hindrer ikke amerikanske politikere fra å være til stede på Bilderberg hvert eneste år. Faktisk påstås det at dersom du er presidentkandidat og skal ha noen som helst sjangs til å vinne valget, så får du bare se å innfinne deg. Hjernene bak Bilderberg er ikke en gruppe mennesker som du vil ha imot deg. Du vil heller at de bruker millioner av dollar for å støtte deg og din kampanje, enn at de bruker millioner av dollar for å forsikre seg om at du ikke vinner valget.

Derfor er mange overbevist at når Hillary Clinton og Barack Obama tilfeldigvis skulle ha et “privat” møte samtidig med Bilderberg-møtet i 2008, så var ikke dette et møte bare mellom Clinton og Obama: Møtet var rett og slett Bilderberg-møtet, og de måtte pent innfinne seg.

Men hvordan kan to presidentkandidater med massevis av journalister på slep klare å stikke av midt i valgkampen for å delta ulovlig på Bilderberg? Vel, det som skjedde var i hvert fall at media ble lurt inn i valgkampflyet til Barack Obama, der journalistene trodde de skulle få fly sammen med presidentkandidaten til Chicago.
Først når flyet var på vei ut på rullebanen ble journalistene klar over at de var lurt: Barack Obama var slett ikke ombord i flyet.

Se den merkelige videoen av journalistene når det går opp for dem at Barack Obama og Hillary Clinton har lurt dem:
http://www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw

Neste Bilderberg-møte nærmer seg. Foreløpige datoer er 15-16 mai. Mon noen norske politikere har begynt å pakke kofferten? Kanskje de allerede øver seg på å spise Snickers med kniv og gaffel?

For liste over nordmenn som har deltatt på tidligere Bilderberg-møter, se:

Mitt spørsmål til norske politikere er: Er det greit at norske politikere deltar på Bilderberg?

[Psst! Forresten: noen som tror at danske Fogh Rasmussen noen gang har deltatt på Bilderberg?]


Siste:
Jensen gratulerer Fogh Rasmussen
Venstre i Danmark omfavner Frp
Nesten hver tredje vil stemme på Frp
Obama reddede Fogh til sidst

Rasmussen ønsker Rasmussen
Obama roser Norges innsats i Afghanistan
Fogh Rasmussen blir ny NATO-sjef
Stoltenberg gratulerer Anders Fogh Rasmussen
Fogh Rasmussen ny Nato-sjef
Roser Norges innsats i Afghanistan
Høyre raser mot regjeringen
NATO sender 5000 flere soldater til Afghanistan
Nå er førstedamene «bestevenninner»
Michelle Obama smeltet isdronningen
Obama og Bruni stoppet av demonstrasjoner
Strasbourg i flammer etter NATO-demonstranter
NATO lover å sende flere soldater til Afghanistan
Obama og Bruni stoppet av demonstrasjoner
Stanghelle tror Forsvaret bløffer om at David Weiss ikke finnes
Stoltenberg og Obama hadde en god prat
»Jeg er klar til at gå i ringen«
Venstre lægger an til magtskifte
Løkke tager over i morgen
Oppositionen: Tillykke, Fogh
Lene E: Jeg glæder mig til Løkke
Pia K: Det var en hård fødsel
Ekspert: »Fogh bliver god«
Fogh: »Det stod ikke i min drejebog«
Obama: Vi er stærkere med Fogh
Statsminister med hårda nypor
Obama bäddade för dansk Natochef
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_2697703.svd
Våldsamma demonstrationer mot Nato-mötet
Fogh får leda Nato
Risikoen for et atomangrep er økende
Nord-Korea skjøt opp rakett i natt
Nord-Korea skjøt opp rakett

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lagret under: on 4. april, 2009 at 8:50 pm Kommentarer (2)

Tilbakesporings-URL http://juergen.vgb.no/2009/04/04/juergen-snart-bilderberg-m%c3%b8te-noen-norske-politikere-med-i-ar/trackback/

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

2 kommentarer

 1. On 4. april, 2009 at 10:35 pm Ola Nordmann Sier:

  Politikere.
  En gjeng sauer.
  Bææææææ…

  Er det ikke de vanlige borgerne, som Ola og Kari Nordmann, som er sauene…?
  http://www.youtube.com/watch?v=IMRD4omfDRQ

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. On 24. november, 2009 at 4:47 pm Den vanlige mann Sier:

  Politikere er akkurat motsatt av epler,epler som er råtne,faller til bakken,men råtne politikere finnes svært ofte høyt(høyest)oppe på “stammen”.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00