Juergen: HA!!! In YOUR FACE, norske kristne ledere som ALLTID forsvarer Israels kriminalitet

http://www.dagbladet.no/2009/12/20/nyheter/organhosting/utenriks/israel/palestina/9611638/

http://www.vl.no/verden/article4770447.ece

(se også: http://www.vl.no/verden/article4534566.ece)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lagret under: on 20. desember, 2009 at 10:18 pm Kommentarer (11)

Tilbakesporings-URL http://juergen.vgb.no/2009/12/20/juergen-ha-in-your-face-norske-kristne-ledere-som-alltid-forsvarer-israels-kriminalitet/trackback/

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

11 kommentarer

 1. On 20. desember, 2009 at 10:22 pm Exblogger Nunzio Sier:

  Er det mulig…

  Har ikke flere ord.

  Da svenskenes avsløring først kom ut. var det så innlysende at dette var grundig journalistikk som bekreftet det mange i Palestina visste.

  Men hva gjør kristennorge? De nekter å tro noe slikt om sin hellige ku, Israel.
  Se f.eks denne patetiske artikkelen:
  http://www.vl.no/verden/article4534566.ece

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 2. On 20. desember, 2009 at 10:30 pm adolph Sier:

  De er allerede på plass i kommertarfeltet med det vanlige svadapisspreiket.

  *ler*

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 3. On 20. desember, 2009 at 10:35 pm BurnieBerit Sier:

  Hrrrmh, ikke bland den edle kua inn i dette… Den er uten skyld…
  ;-)
  Rub it in, Juergen. Jeg tenkte det samma.

  Hehe :) Men nå er det vel ikke lenge før man skryter Israel opp i skyene for å være så ærlige å innrømme dette… Og greit nok, det er jo positivt, men AT VI KRISTNE ISRAELVENNER ALDRI KAN LÆRE:..?? Israels generaler og politikere er IKKE ENGLER…!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 4. On 20. desember, 2009 at 10:46 pm adolph Sier:

  Det er tross alt bedre at organene kommer til nytte enn at de graves ned, ikke sant?

  Tja. Hvis det er så positivt, hvorfor skjule det? Hvorfor ikke bare si til familiene: ‘Det er tross alt bedre at organene kommer til nytte enn at de graves ned, ikke sant?’

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 5. On 20. desember, 2009 at 11:15 pm adolph Sier:

  Nå siterte jeg bare fra kommentarfeltet i dagbladet, mon tro hvordan den pipa hadde hørtes ut dersom palestinerene hadde rappet deler fra jødiske “bosettere”

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 6. On 20. desember, 2009 at 11:30 pm BurnieBerit Sier:

  Hadde vært artigere om det ble satt inn organer i muslimer, fra vantro… uten å si fra før etterpå.
  Nei, fy meg.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 7. On 21. desember, 2009 at 12:04 am Snillfant Sier:

  Jødene/Israelittene driver med mye rart, også uetiske ting og utallige brudd på menneskerettigheter og barnekonvensjoner, og det har de gjort i flere tusen år. Men det skal ikke snakkes om, for da er man anti-semitt. Nemlig!

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 8. On 21. desember, 2009 at 10:43 am Kurt Arne Hage Sier:

  Dette synes jeg var utrolig merkelige reaksjoner på en slik nyhetsmelding. For det første handler ikke dette om israelsvenner, eller fiender for den saks skyld. Det handler om mennesker som føler seg krenket av å ikke ha blitt spurt om deres avdøde kan avgi organer til mennesker som er i behov av slike organer. En naturlig diskusjon etter et slikt innlegg burde være om vi skulle følge Sveits i dette spørsmålet; Gjør organdonasjon til det naturlige, slik at folk ikke må gi sin tilsluttning, men at de må reservere seg. Min oppfordring til alle her på bloggen er å fylle ut organdonasjonskortet du kan få på legekontoret og legge kortet i sin lommebok, slik at folk vet at du har gitt ditt samtykke til at man kan ta organer fra deg ved din død. Du trenger dem vel neppe.

  Selv er jeg forresten en stor venn av både Israel, jødene og palestina-araberne. Det betyr ikke at jeg synes alt de politiske eller militære lederne gjør er ok. Jeg er også en venn av Norge, og sterkt uenig med dagens rødgrønne regjering i mye. Jeg tror ikke denne bloggens eier egentlig kjenner Israels venner. Blåøyde og feilinformerte mennesker finnes på begge sider.

  Ha en god Jul

  Nyhetsmeldingen handler ikke om israelsvenner, men det gjør mitt blogginnlegg. Slik du beskriver ditt syn på Israel, så er vi nok ganske enige. Men jeg våger å påstå at ditt syn er i mindretall blant såkalte kristne israelsvenner. Men det skulle glede meg veldig om jeg tok feil. Noe jeg nok dessverre ikke gjør…

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 9. On 21. desember, 2009 at 1:05 pm Grums Sier:

  Folkens, hva er det med dere og evnen til å se forskjeller når saker om israel er på trykken. Da skal man stadig gni seg i hendene. Men hvorfor gjøre det på et litt rart grunnlag?

  1. Sakene i Aftenposten handlet om at israelerne spesielt stjal organer fra palestinere, og ingen andre. Da snakker vi å utnytte en folkegruppe, og det som sies tatt var nyrer, hjerter, osv.

  MEN DETTE ER NOE HELT ANNET ENN DET SOM SIES I DEN NYE SAKEN.

  1. De tingene som er tatt fra kropper er ikke tatt spesielt fra palestinere, men ALLE i den israelske stat: Israelske soldater, israelske sivile, jøder og arabere. Ergo har denne saken null og niks med konflikten med palestinerne å gjøre. Les Dagbladeartikkelen (om de ikke har fjernet noe siden i går da).

  2. Det som i de nye sakene syntes tatt var IKKE offesiell politikk, og det var IKKE de samme organene svensk media skrev om. De snakket om nyrer og hjerter, her er det snakk om horninner og hud. To VIDT forskjellige ting.

  Det kan være vanskelig å holde tunga rett i munnen i denne konflikten. Og man kan mene hva man vil om den. Men dette er IKKE en sak som berører konflikten mellom palestinerne og israelerne, dette er en sak som berører israelsk helsevesen.

  At norske medier i likhet med medier i Iran og Gaza ønsker å vinkle det annerledes viser hvem norske medier heier på. Les litt i utenlandske medier, så blir dekningen straks mer objektiv.
  T

  Takk =)

  Hvis du velger å tro Israels pyntede versjon av denne saken så værsågod

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 10. On 21. desember, 2009 at 5:56 pm HMS Sier:

  ehemmm, skal vi se, praksis i England http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/health/article1035323.ece
  praksis i Norge?
  men vi kan jo begynne med behandling av folk i psykiatrien, tvangssterilisering av tatere, smekk på lanken fra menneskerettighetsdomstolen i strasbourg angående behandling av varetektsfanger, andre slike saker.
  tror ikke Israel stikker seg ut fra den gemene hop, kanskje de til og med er noe bedre enn resten? i hvertfall erkjenner de sine skitne hemmeligheter, i motsetning til mange andre

  Det Israel gjør er ikke å erkjenne sine skitne hemmeligheter, dette stinker av whitewash, de erkjenner en liten brøkdel av det de er anklaget for. Sannheten er nok mye skitnere enn dette.

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

 11. On 21. desember, 2009 at 5:58 pm Leon Sier:

  det er det som er det fine med israels politikk, ikke noe er offisiell politikk, bare masse innbyggere som får lov til å gjøre som de vil med andre folkeslag uten å bli straffet, ta en titt på dette hadde, dette vært utført av en palestiner hadde han blitt skutt på stedet, men sjåføren slipper unna ved å si han er gal, og dette er gjennomført israelsk politikk, ingen rettferdighet, palestinske fanger har også vært utsatt for medisinske eksperimenter, men ikke offisiell politikk, selvfølgelig, se og lær om denne statens syn på mennesker: http://www.imemc.org/index.php?obj_id=53&story_id=57299, denne saken ble forresten ikke dekket noe særlig i media i Norge, hvorfor ikke?

  Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00