Juergen: Maitreya på TV?

Share International og deres eksentriske leder Benjamin Creme har en “vinneroppskrift” for sin religion: ta alt som anses som overnaturlig og positivt til inntekt for Maitreya, uansett hvilken religion hendelsen/fenomenet er knyttet til.

Det vil si, dersom det f.eks ryktes at det har skjedd et mirakel ved et katolsk pilgrimsmål, så kan de si: “Flott! Det er Maitreya”.

Eller om det er en helbredelse i Jesu navn, eller et mirakel blant muslimer, jøder, buddhister eller hinduister, så sier de: “Flott! Det er Maitreya!”

Eller er det et naturfenomen, meteor, UFO, mønstre i kornåkeren, feileksponering på et fotografi eller Jesu ansikt i et ristet brød, så kan de si: “Flott, det er Maitreya!” (Men bare hvis Benjamin Creme, som fungerer som medium for Maitreya, bekrefter det først).

Lysfenomen i Nord-Norge:  Russisk rakett, eller er det Maitreya som står bak?

Mønstre i kornåkeren, er det Maitreya?

For dem gjør det ingenting om folk venter på Jesu gjenkomst eller en annen Messias eller Mahdien eller en annen religiøs skikkelse, for i følge dem så vil det være Maitreya som kommer for alle, uansett hvem/hva han blir oppfattet som. *)

Og alle profeter og religiøse ledere og frelsere, inkludert Jesus og Creme, er i følge Creme disipler av Maitreya. Det vil si at Maitreya (som for øvrig er en tittel som de har lånt fra buddhismen),  har skremmende mange likhetstrekk med den tradisjonelle kristne oppfatningen av antikrist: framstå som en frelser, reduser betydningen av Jesu død og oppstandelse, forén alle religioner under et annet navn enn Jesus **), forfør verdens befolkning.

Det er noen år siden jeg først leste om Maitreyas påståtte tilstedeværelse under et kristent møte i Nairobi, Kenya i 1988.***)  Siden dette var et kristent møte, så skal Maitreya ha framstått som Jesus (siden det er lettere å få kristnes oppmerksomhet når man ser ut som Jesus, og husk: Jesus er bare en disippel av Maitreya, så Maitreya er i “sin fulle rett” til dette).

Etter dette skal Maitreya ha reist rundt i verden og hatt lignende “appearances”:

Han skal også ha vært i Oslo søndag 17 januar 1993. (Noen av leserne som var til stede?)

Den norske oversettelsen av siden har fremdeles med opplysningen om at det var “600-700 lutheranere” som ble beæret med besøk av Maitreya i Oslo.  Et imponerende oppmøte denne dagen, med andre ord.

Som det framgår av tabellen i linken over, så sluttet disse besøkene i 2002. Men Creme fortsatte å hevde at Maitreya snart skulle stå fram i media og gi intervjuer på TV, før han en dag skal gi en telepatisk beskjed til alle menneskene på jorden…

Siden det ikke var så mye action lenger, så har jeg ikke vært så ofte på hjemmesidene deres de siste årene. Men nå begynner det visst å skje noe: Benjamin Creme hevder at Maitreya har gitt sitt første intervju på amerikansk TV!

Men selvsagt: vi skal ikke få vite hvilken kanal eller tidspunkt… Vi skal bare stole på Creme når han sier at Maitreya har blitt intervjuet, og at flere intervjuer er på gang, i mange land.

Men det er altså i gang..!

*) Se også mitt innlegg Antikrist og Mahdi i islam og kristendommen og listen over messias-skikkelser som forventes av ulike religioner: http://www.mt.net/~watcher/namethatmessiah.html

**) Om navnet Jesus/Yeshua:

Apg 4:12 Det finnes ikke frelse i noen annen, for under himmelen er det ikke gitt menneskene noe annet navn som vi kan bli frelst ved.»

Fil 2:9-11 Derfor har også Gud opphøyet ham til det høyeste og gitt ham navnet over alle navn. I Jesu navn skal derfor hvert kne bøye seg, i himmelen, på jorden og under jorden, og hver tunge skal bekjenne at Jesus Kristus er Herre, Gud vår Far til ære!


***) Første gang jeg leste om Maitreyas tilstedeværelse i Nairobi i 1988, var på en anti-Reinhart Bonnke-side. Bonnke var i Kenya på samme tid, og skal ha profetert  “…that God had, on Thursday, informed [ Reinhart Bonnke ] that they [ Nairobi Muslim citizens ] would experience the presence of Jesus and great miracles on Saturday…”

Og på lørdagen kom Maitreya, og i følge forfatteren beviser dette at Bonnke er en “profet for Maitreya”.

http://www.blessedquietness.com/journal/prophecy/matraya3.htm

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lagret under: on 1. mars, 2010 at 3:23 pm Kommentarer (0)

Tilbakesporings-URL http://juergen.vgb.no/2010/03/01/juergen-maitreya-pa-tv/trackback/

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

Beklager, men kommentarskjemaet er nå lukket.

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00